Allt från kylskåp till fasadfärg

Den gamla neonskylten som möter alla besökare minner om svunna tider. Men fasadens yttre motsvarar inte det inre. Här inne är det mer som ett varuhus. Eller som ”2000-talets lanthandel” som tidigare ägare Peter Jonasson förklarade. I butiken hittar man allt från klockor till fasadfärg.

Nyss nämnda neonskylt är från 1966 när företaget flyttade in i de då nya lokalerna vid torget i Kisa. Då var företaget mer av en elbyrå, det vill säga mer av installationer och reparationer. När det gamla familjeföretaget som grundades 1954 delades 1993 tog Peter Jonasson över butiksdelen och 2021 tog Lukas Lindberg vid då Peter gick i pension.

”Nu säljer vi TV, mobiltelefoner, ljuskällor, hushållsprodukter, vitvaror och en massa annat. När det gäller vitvaror kan vi i samspel med kunden välja ut lämpliga lösningar och paket med hjälp av Elon.se. Och naturligtvis ordnar vi transport och installation vid leveransen. Kisa Elbyrå ingår i vitvarukedjan Elon och är återförsäljare för färgfabrikanten Jotun. I butiken finns en hel färg- och tapetavdelning. Vi bryter även färger till lämpliga nyanser.”

Vi som jobbar på Kisa Elbyrå

Lukas Lindberg tog över 2021-05-01 och för det gamla familjeföretaget mot nya mål.

Jimmy Lindberg, anställd sedan 2021-05-01 och kommer tidigare ifrån industrin.

Kontakta oss

Adress: Stora Torget 4 590 37 Kisa

Telefon: 0494-102 33

E-Post: lukas.lindberg@elon.se

Hitta till Kisa Elbyrå