Allt från kylskåp till fasadfärg

Den gamla neonskylten som möter alla besökare minner om svunna tider. Men fasadens yttre motsvarar inte det inre. Här inne är det mer som ett varuhus. Eller som ”2000-talets lanthandel” som ägaren Peter Jonasson säger. I butiken hittar man allt från klockor till fasadfärg.

Nyss nämnda neonskylt är från 1966 när företaget flyttade in i de då nya lokalerna vid torget i Kisa. Då var företaget mer av en elbyrå, det vill säga mer av installationer och reparationer. När det gamla familjeföretaget delades 1993 tog Peter Jonasson över butiksdelen.

”Nu säljer vi TV, mobiltelefoner, ljuskällor, hushållsprodukter, vitvaror och en massa annat. När det gäller vitvaror kan vi i samspel med kunden välja ut lämpliga lösningar och paket med hjälp av databaser. Och naturligtvis ordnar vi transport och installation vid leveransen. Kisa Elbyrå ingår i vitvarukedjan Elon och är återförsäljare för färgfabrikanten Jotun. I butiken finns en hel färg- och tapetavdelning. Vi bryter även färger till lämpliga nyanser.”

Vi som jobbar på Kisa Elbyrå

Lukas Lindberg

Lukas Lindberg för det gamla familjeföretaget mot nya mål.

Peter, Kisa Elbyrå

Peter Jonasson är elektriker i grunden.

Kontakta oss

Adress: Stora Torget 4 590 37 Kisa

Telefon: 0494-102 33

E-Post: info@kisaelbyra.se

Hitta till Kisa Elbyrå